Скандальний кіоск на набережній може уникнути демонтажу

Скандальний торговельний павільйон на набережній у центрі Кропивницького може уникнути демонтажу. Попри те, що ще 2 роки тому підприємцю-власнику кіоску анулювали дозвільний документ, а у вересні цього року ухвалили рішення про демонтаж цієї споруди, вона й досі знаходиться на набережній. Власник павільйону ФОП Олександр Дехтярьов звернувся до міськради зі скаргою, яку нині розглядають.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Нагадаємо, перипетії навколо цього скандального павільйону тривають вже понад 2 роки. ФОП Олександру Дехтярьову спочатку видали дозвільний документ (паспорт прив'язки), а після суспільного резонансу, анулювали його, знайшовши невідповідності. Будівництво тоді зупинилося, а у 2018 році знову відновилося. Проте у вересні комісія з демонтажу тимчасових споруд ухвалила рішення про демонтаж павільйону на набережній.

Як розповів Першій електронній газеті власник споруди Олександр Дехтярьов, він звернувся до міськради зі скаргою на рішення комісії:

“Зараз у міськраді розбираються по нашій скарзі. Там аргументів дуже багато… Там трішки неправильно було зроблено. Сподіваємося, що буде позитивне рішення, щоб нам не довелося подавати до суду”.

В управлінні архітектури нашій редакції підтвердили, що за скаргою цього підприємця нині триває службова перевірка.

Нагадаємо, ФОП Олександр Дехтярьов також звернувся до міськради із проханням погодити розміщення павільйону площею 30 м² на пров. Фортечному, біля будинку №19.

55d9c76243aad1dce46d1a7a6c30f862.jpg

b11123459a3ef9acc762bf992daba0ce.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар