Фотографія кропивничанки вдруге увійде до англомовного путівника про Київ

© Олександра Сухенко

Світлину кропивничанки Олександри Сухенко, на якій зображений трамвай у Пущі-Водиці, вдруге відібрали для англомовного путівника “Kyiv by Locals”. Також цей знімок презентують на виставці у Києві.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Kyiv by Locals — це зручний і сучасний англомовний гід українською столицею. Чотири подруги, закохані в місто, у якому вони виросли, зібралися якось за чашкою кави та вирішили створити щось, що б віддзеркалювало їхню любов до карт, фотографії, історії та головне – до міста Київ.

© Олександра Сухенко

Нагадаємо, Перша електронна газета публікувала частину робіт Олександри Сухенко – фотопрогулянка річками Центральної України.

Окрім того, у власному блозі Олександра опублікувала фотографії та розповідь про меморіал у селі Карлівка Кіровоградського району. До речі, на території України існує лише 5 меморіальних поховань німецьких солдатів, які загинули під час Другої світової війни.

А ще Олександра брала участь у підготовці карти-схеми «Височинне Поінгулля та його цікаві місця», зокрема, її фотороботи виставлялися під час презентацій карти.

Як вести свій Instagram, як зробити якісне фото та в якій програмі його обробляти – цими секретами поділилася зі студентами фотограф Олександра Сухенко. Вона вважає, що на сьогоднішній день у суспільства немає часу читати великі тексти, і не у кожного є вільна хвилина, аби переглянути ваш пост. Але на те, щоб подивитися картинку – багато часу не треба. Детальніше про секрети фотографії від Олександри Сухенко читайте тут.

Також нещодавно у місті відбулася вулична експозиція фотопроекту Олександри Сухенко “Привіт, Кропивницький!”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар