Ще 500 га території обстежили поліцейські, рятувальники та нацгвардійці у пошуках зниклої Діани Хріненко

© Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

На Кіровоградщині поліція, кінологи, рятувальники та нацгвардія продовжують шукати неповнолітню Діану Хріненко, яка зникла 1,5 місяці тому. У рамках розслідування додатково відпрацьовано територію площею 500 га трьох населених пунктів Знам’янського району.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації поліції Кіровоградської області.

До заходів було залучено працівників місцевого відділу поліції, спецпідрозділу обласного главку відомства, поліції охорони, а також кінологів зі службовими собаками, рятувальників та військовослужбовців Нацгвардії.

Перед початком заходів учасники зведеного пошукового загону пройшли інструктаж, розподілили маршрути та визначили напрямки руху кожної групи.

Спільними зусиллями протягом дня обійшли територію площею близько 500 га, що охоплює населені пункти, лісосмуги та ділянки між ними.

Крім того, у рамках пошуків для перевірки колодязів поблизу домоволодінь було застосовано спеціальну відеокамеру, призначену для проведення зйомки під водою.

Робота щодо встановлення місцезнаходження зниклої неповнолітньої триває.

Зниклу неповнолітню Діану Хріненко шукатимуть до того часу, поки не знайдуть – зазначають у поліції.


Нагадаємо, Діана Хріненко зникла у Суботцях 24 серпня уночі, коли поверталася додому зі святкування Дня Незалежності.

Як розповів виданню СЕГОДНЯ.ua перший заступник Голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін, Діана Хріненко йшла додому, залишалося 500-600 метрів до її будинку. Дівчинка говорила по телефону з хлопцем. Раптово він почув її крик: “Я стікаю кров’ю!”. І зв’язок обірвався. На пошуки піднялося все село, знайшли закривавлений телефон, вся дорога була залита кров’ю.

“У справі Діани у нас на сьогодні двоє підозрюваних, вони арештовані. Ще не за вбивство, а за крадіжку в цьому ж селі – саме в цю ніч і в цей час, зовсім поруч з місцем, звідки зникла дівчинка. Один із заарештованих – нещодавно вийшов на свободу. Георгій П. 1985 року народження був засуджений раніше якраз за напад зі зґвалтуванням на дівчину. Приїхав із Кропивницького.

Другий – його спільник. Злодій обікрав хату, зніс майно під міст, подзвонив спільнику, той приїхав з Кропивницького на “Москвичі”, куди і завантажили крадене. Потім обидва поїхали, але ми їх знайшли. Є навіть деяка доказова база, яка вказує на них як на людей, що напали на дівчинку, але поки про неї говорити рано. Немає головного, дівчинку не знайшли ні живою, ні мертвою”, – розповів В’ячеслав Аброськін.

cefe719a3c21229ec3d3b5fdc4ca787e.jpg
Діана Хріненко
Поширити:

Залишити коментар:

коментар