Культурно-дозвіллєвий центр планують створити у Кропивницькому

© SNCMedia

Сьогодні, 24 липня, виконавчий комітет міської ради Кропивницького затвердив рішення про створення у Кропивницькому культурно-дозвіллєвого центру. До КЗ «ККДЦ» входитимуть такі структурні підрозділи, як Будинок культури Масляниківки, Міський професійний духовий оркестр, Муніципальний камерний хор та народний хор «Ветеран».

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За словами керівника відділу культури і туризму Анни Назарець, комунальний заклад “Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр” є об’єднанням міських художніх, творчих колективів, що становлять структурно цілісний заклад, який діятиме з метою створення умов для самодіяльної творчості, формування громадської думки, духовного розвитку, задоволення культурних потреб і організації відпочинку кропивничан.

“Основним завданням КЗ «ККДЦ» є розвиток культурно-дозвіллєвої діяльності в обласному центрі,організація та підготовка культурно-виховних, розважальних, мистецьких, культурологічних заходів для різних категорій мешканців міста, – зазначила Анна Назарець. – Центр стане підтримкою творчих колективів та аматорських об’єднань, творчих обдарувань міста. Тут займатимуться організацією культурно-дозвіллєвих заходів для підприємств, організацій, закладів, установ та проводитимуть міські масові заходи, свята з різноманітної культурно-просвітницької тематики”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар