Фотовиставка “Обличчя нових громад” приїхала у Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 червня, у Кропивницький приїхала виставка “Обличчя нових громад”, створена в рамках програми USAID DOBRE. Світлини розташовуються в холі театру корифеїв. Виставка працює в рамках Форуму “Реформа місцевого самоврядування та регіональної політики:можливості для громад та регіонів”.

Інформує Перша електронна газета.

“Виставка працює в рамках Форуму “Реформа місцевого самоврядування та регіональної політики:можливості для громад та регіонів”, організованим ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Більше 100 учасників Форуму – здебільшого представники необ’єднаних громад Кіровоградщини та інших областей України ознайомилися зі світлинами, що показують зміни у громадах після об’єднання та історії людей, які живуть і працюють в ОТГ. Кращими практиками ОТГ під час Форуму поділилися голови громад – партнери Програма DOBRE: голова Новоукраїнської ОТГ Олександр Корінний, голова Гречаноподівської ОТГ Галина Усик та голова Софіївської ОТГ Петро Сегедій”, – йдеться на сторінці Програма DOBRE.

Нагадаємо, до Дня місцевого самоврядування у стінах Верховної Ради відкрили фотовиставку «Обличчя нових громад». Фотографи у своїх світлинах зафіксували жителів сіл і містечок: вчителів, лікарів, спортсменів, представників бізнесу та влади, людей різного віку, які спільними зусиллями змінюють своє життя у Дніпропетровській, Тернопільській, Івано-Франківській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Кіровоградській областях.

Згодом, у лютому, фотовиставку “Обличчя нових громад” відкрили у Будинку Уряду. Відтоді розпочалася мандрівка експозиції по регіонах.

Із кожної області представлено по одній громаді. Із Кіровоградщини обрали Новоукраїнську.  До речі, тут також є світлини, які увійшли до календаря, підготовленого у рамках Програми DOBRE (USAID).

Світлина від Програма DOBRE.

Світлина від Програма DOBRE.

Світлина від Програма DOBRE.

Світлина від Програма DOBRE.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар