Студентів кропивницького педуніверситету запрошують на безкоштовне навчання в Польщу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Поморська академія / Джерело: uip.uipa.edu.ua

Відкрито конкурсний набір студентів на семестровий обмін у Поморську академію в Слупську (Польща) протягом осіннього семестру з 1.10.2018 по 30.01.2019. Можливістю безкоштовного навчання можуть скористатися студенти кропивницького педуніверситету будь-якої спеціальності – крім першого та випускного курсів.

Повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ЦДПУ ім. В. Винниченка.

“В обміні можуть взяти участь студенти всіх спеціальностей, крім студентів 1 курсу та останнього семестру випускного курсу всіх освітніх рівнів державної та комерційної форми навчання. Договір про співпрацю між ЦДПУ ім. В. Винниченка і Поморською академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно безкоштовно навчатися у державному польському вищому навчальному закладі протягом семестру. 

Вартість проживання у гуртожитку Поморської академії для студентів з України — 100 злотих на місяць”, – йдеться у повідомленні ЦДПУ.

З метою навчання за програмою обміну потрібно звернутися до відділу міжнародних зв’язківуніверситету (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) до начальника відділу міжнародних зв’язків Ляшук А.М. і заповнити анкетуТакож при собі мати ксерокопію закордонного паспорта – сторінку з фотографією та особистими даними, ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету із вказівкою про рівень академічної успішності студента та мотиваційний лист.

Кінцевий термін подачі документів – 12 червня 2018 року.

Нагадаємо, у 2016 році дві студентки ЦДПУ ім. Винниченка – Ляшук Анастасія та Мозгова Анастасія – поїхали за програмою обміну у Поморську академію до міста Слупськ у Польщі. Дівчата поділилися своїм першим досвідом навчання за кордоном.

Окрім того, своїми враженнями від навчання в Поморській академії (Польща) поділилася студентка фізико-математичного факультету Оля Єкименкова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар