Активістів трьох ОТГ з Кіровоградщини вчитимуть будувати громадянське суспільство

© pexels

Громадська спілка “Громадські ініціативи України” запрошує активістів і активісток із Бобринецької, Маловисківської та Новоукраїнської громад взяти участь у спільній інтеграційній зустрічі в Кропивницькому. Ця зустріч стане майданчиком для презентації ідей, пошуку партнерів, отримання інформації про нові ініціативи та можливості.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на подію у Facebook.

“Будемо говорити про розвиток громадських організацій та ініціатив, що працюють на місцевому рівні, в українських містах, районах, селах і селищах, а також в об’єднаних громадах. Крім того, під час зустрічі буде оголошено про початок та умови конкурсу міні-грантів для представників трьох ОТГ.

Ми очікуємо на заявки від представників та представниць громадських організацій, ініціативних груп, молодіжних об’єднань, які діють у зазначених ОТГ і вмотивовані до розвитку та налагодження партнерств”, – йдеться в описі події.

Заявки на участь приймаються до 23 травня 2018 року. Заповніть анкету можна за цим посиланням.

Читайте також: Три громади з Кіровоградщини взяли участь у Туристичному хабі

Спілка “Громадські ініціативи України” забезпечить роздаткові матеріали, харчування під час події та транспорт для відібраних учасників та учасниць.

Якщо маєте питання – звертайтеся до контактної особи вашої ОТГ:

  • Новоукраїнська ОТГ Любов Ропало (099)9470165, ropalolv@gmail.com
  • Маловисківська ОТГ Ірина Ткаченко (097)6931163, (095)3823483, agency.skyscraper@gmail.com
  • Бобринецька ОТГ Олег Овчаренко (067)2768826, (093)5478775 oleh.ovcharenko@gmail.com

Місце проведення: Креативний ІТ-простір KOWO, м. Кропивницький, провулок Василівський 10, 5 поверх.

Час: 10:30 – 17:30.

Зустріч відбувається у межах проекту “Голос громади в місцевому самоврядуванні” в Кіровоградській області в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, днями у Херсонській області відбувся Туристичний хаб Програми DOBRE. Участь у з’їзді взяли 7 областей, Кіровоградщину представляли Маловисківська, Новоукраїнська та Бобринецька громади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар