Вивезення сміття у Кропивницькому поки що не подорожчає

Виконком міськради Кропивницького не погодив підприємству “Екостайл” підвищення тарифів за вивезення сміття. “За” відповідний проект рішення проголосували лише 8 членів виконавчого комітету.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Проект рішення Про встановлення ТОВ “Екостайл” тарифів на послуги з вивезення побутових відходів розглядали під час засідання виконкому сьогодні, 8 травня.

Нові тарифи пропонували затвердити на рівні 15,03 грн для приватного сектору і 11,37 грн для багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, раніше вартість вивезення відходів для населення підвищували у березні 2017 року. Ця послуга понад рік коштує 12,01 грн для приватного сектору і 8,87 грн для багатоквартирних будинків. Тоді рішення ухвалили з третьої спроби.

Під час обговорення цього питання частина членів виконкому висловила серйозні претензії щодо роботи “Екостайлу”. Зокрема, підприємству, яке відповідальне за вивезення сміття у Кропивницькому, закидали повне невиконання взятих на себе зобов’язань і відсутність будь-яких проектів із розвитку.

Після дискусії членів виконкому та заступниці директора ТОВ “Екостайл” Тетяни Мартовіцької перші не підтримали проект рішення про підвищення тарифу на вивезення сміття. “За” проголосували лише 8 членів виконкому.

Читайте також:

Чому “Екостайл” просить підвищити тарифи на вивезення сміття у Кропивницькому

Кропивницький полігон для сміття можуть обладнати системою дегазації

Чому Кропивницький завалений сміттям: про “відтягування” нових тарифів та бунт на “Екостайлі”

Подарунки “Екостайлу”: кропивничани влаштували сміттєвий перформанс

Поширити:

Залишити коментар:

коментар