Школяр з Кіровоградщини переміг у онлайн-вікторині про Європу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Euroquiz.org.ua - Бути разом

Представництво ЄС в Україні визначило переможців онлайн-вікторини Euroquiz на тему Європи та ЄС. Переможцем у «простій» категорії питань став дев’ятикласник Ян Удовіченко з міста Долинська Кіровоградської області.

Про це Першій електронній повідомили в оргкомітеті онлайн-вікторини.

Також у Топ-20 переможців простого рівня потрапили жителька Знам’янки Каріна Онищенко (4 місце) та жителька Балахівки Катерина Кущ (16 місце). Ян Удовіченко зміг також зайняти друге місце у «складній» категорії. Переможці у кожній з категорій отримають спеціальні подарунки та грамоти від Представництва ЄС в Україні. 5 найкращих гравців кожної з категорій будуть також запрошені на Церемонію нагородження, яке пройде у вересні у приміщенні Представництва.

Всього у вікторині взяли участь близько 34 тис чоловік з усіх регіонів України. Це вже четверта онлайн-вікторина Euroquiz, попередні пройшли у 2015, 2016 та 2017 роках. Вікторина 2018 року зібрала найбільше зареєстрованих учасників за усі роки проведення конкурсу.

Усі учасники вікторини з 13 по 30 квітня зможуть завантажити електронну версію сертифікату про проходження вікторини Euroquiz.

Усіх переможців можна переглянути на сайті euroquiz.org.uaтоп-100 переможців у «складній категорії» та топ-100 у легкій категорії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар