Сергій Притула запросив кропивничан на концерт “Вар’ятів”

У соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому Сергій Притула зі своїм сином Дмитром запрошують кропивничан на концерт Першого україномовного гумор-шоу “Вар’яти” у Кропивницькому. Виступ відбудеться у суботу, 31 березня, в обласній філармонії о 19:00.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Минулого разу квитки було розпродано за тиждень до концерту, то ж покваптеся, вони і цього разу зникають дуже швидко 😉
Традиційно нову програму і 2 години реготу обіцяємо.
До речі, 31 березня вже настане справжня весна!”, – йдеться в описі відео.

Квитки можна придбати онлайн.

Нагадаємо, у листопаді минулого року “Вар’яти” привезли кропивничанам нову програму свого гумор-шоу. Частину коштів від концертів гумористи перераховують на благодійні рахунки для купівлі спецприлади для військових. Цього разу саме з Кропивницького почали збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

До цього “Вар’яти” були у Кропивницькому у жовтні 2016-го – жарти з життя, сльози від сміху та ексклюзивна а капела від Жогло, який завдяки кропивничанам відчув себе Тіною Кароль.

Нагадаємо також, шоумен Сергій Притула, який організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що у грудні 302 000 грн передали на виробництво безпілотний літальний апарат “Лелека” для 3 полку спеціального призначення.

Читайте також: Сергій Притула: про спецпризначенців, виступи у Кропивницькому та плани на майбутнє

Про шоу:

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Очільник “Вар’ятів” – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Восени 2016 відбулася прем’єра “Вар’яти-шоу” в ефірі Нового каналу. У листопаді 2017 вийшов 2 сезон телеверсії.

Офіційний сайт.

Сторінка в FB

Сторінка в Іnstagram.

Сторінка в Youtube.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар