Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитися на продавця

Жоден сучасний торговий центр і поважаючий себе магазин не обходиться без цілого контингенту висококваліфікованих і привітних продавців-консультантів. Вони допоможуть клієнтові вибрати потрібний товар та проконсультують його з усіх питань. Саме тому, на сьогодні професія продавця продовольчих товарів на Кіровоградщині є актуальною і затребуваною.

Про це Першій електронній газеті повідомили у обласному центрі зайнятості.

Сучасний робітник торгівлі повинен бути висококваліфікованим спеціалістом із товарознавства, адже він є посередником між виробником товару і покупцем. Від рівня обслуговування залежить настрій споживачів та задоволення їх потреб, тому питання професійної підготовки продавців набувають особливої актуальності.

Якщо вас зацікавила зазначена інформація і Ви маєте бажання оволодіти даною професією або змінити за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.

Слід зазначити, що обласний центр зайнятості має можливість організувати професійне навчання за даною професією, що проходитиме на базі ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг».

Протягом 4,5 місяців слухачі курсів матимуть можливість вивчити:

  • товарознавство продовольчих товарів;
  • техніку торгівельних розрахунків;
  • психологію і етику ділових відносин;
  • основи бухгалтерського обліку.

Відповідно до програми навчання, для слухачів курсів відведено час й на вивчення загально-технічних дисциплін: інформаційні технології, основи галузевої економіки і підприємства та основи правових знань.

Свої теоретичні знання слухачі матимуть можливість закріпити під час професійно-практичної підготовки, яку майбутні продавці проходять у магазинах області на майбутніх робочих місцях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар