Мандрівний фестиваль “Кіномедіа” привезе у Кропивницький майстер-клас про соціальні медіа

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© digitaldinos.co.uk

2 березня о 18:30 у Креативному ІТ-просторі KOWO (м. Кропивницький, пров. Васильківський 10, 5-й поверх) відбудеться майстер-клас за участі Олени Дуб – фахівця із Інтернет-комунікацій, журналіста, new media-редактора на “Радіо Свобода” (Крим.Реалії) в рамках Мандрівного фестивалю короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа».

Інформує Перша електронна газета з посиланням на сайт фестивалю.

До речі, кілька років тому “Кіномедіа” привозили у Кропивницький ряд короткометражних фільмів, які стали переможцями тогорічного фестивалю. Згодом ці ж фільми презентували для студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка. Тоді організатори обіцяли повернутися до нас у місту уже із майстер-класами.

Отож, 2 березня, у Кропивницькому Олена Дуб проведе майстер-клас на тему: «Ефективне використання соціальних медіа в роботі редакції та громадських організацій».

Вхід вільний за попередньої реєстрації. 

Кількість місць обмежена!

Організатори кажуть, що цей невеличкий майстер-клас розрахований на SMM-ників, редакторів, комунікаційних менеджерів, майбутніх та нинішніх журналістів, які працюють у ЗМІ, адмініструють і просувають у соцмережах сторінки своїх видань, виготовляють та просувають контент для соцмереж.

“На зустрічі ми поговоримо про основні тренди соцмедіа, які можуть бути корисними для редакцій, журналістів, громадських активістів. Розглянемо успішні і не дуже приклади роботи неурядових ЗМІ в соцмережах. Дізнаємось про нові та повторимо “старі добрі” інструменти”, – йдеться в анонсі події.

Дізнавайтесь більше та слідкуйте за новинами на Facebook-сторінці заходу.

Нагадаємо також, що триває прийом фільмів на конкурсну частину фестивалю, більше деталей шукайте на сайті конкурсу у розділі «Фестиваль». Долучайся до офіційних сторінок фестивалю «Кіномедіа» у FacebookTelegram,та Instagram, щоб бути в курсі останніх новин.

«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!».

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) та Посольства Швеції (SIDA). Інформаційні  партнери фестивалю:  Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ,  НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар