У Бобринецькому районі чоловік зробив викрадену корову своєю “зарплатою”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© poradavam.com

У вересні минулого року в Бобринецькому районі чоловік викрав із поля корову і привів її додому, пояснивши співмешканці, що це його “зарплата”. Жінка, не знаючи про крадіжку, продала “здобич”. Проте у справу втрутилися правоохоронці – уже минулого тижня чоловік постав перед судом за крадіжку.

Інформує Перша електронна з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

За інформацією, чоловік побачив припнуту корову біля ставка на околиці с. Дончине Бобринецького району. Думаючи, що зможе її вкрасти непомітно, він відв’язав корову і привів її додому. Своїй співмешканці він пояснив, що корову отримав у рахунок заробітної плати.

У суді чоловік зізнався у крадіжці. А між сторонами уклали угоду про примирення. Корову повернули законній власниці.

У результаті суд ухвалив:

“Підозрюваного визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України  та призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 гривень”.

Нагадаємо, в червні минулого літа працівники поліції встановили особи зловмисників, які вчинили розбійний напад на жителів Кіровоградщини. Чоловіки напали на мешканців села у Новоукраїнському районі та спробували викрасти з череди велику рогату худобу, яку люди випасали. Під час нападу зловмисники прив’язали мотузкою до дерева двох місцевих мешканців, які знаходилися на пасовищі, а самі намагалися завантажити худобу до причепа. Спільників поліцейські затримали за «гарячими слідами». В осіб вилучено рукавички, маски, а також предмети, схожі на биту та саморобний пристрій для стрільби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар