Виконком “узаконив” нові схеми руху на трьох кругових перехрестях у Кропивницькому

Сьогодні, 28 грудня, члени виконавчого комітету міськради Кропивницького внесли зміни до схеми організації дорожнього руху. Зміни до схеми, яка була затверджена ще у 2014 році, стосуються організації руху транспорту на трьох кругових перехрестях – на вул. Короленка, Євгена Маланюка та проспекті Університетському.

Нагадаємо, після внесення змін до статті 41 Закону України “Про дорожній рух” перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу.

У травні цього року, на виконання внесених змін до ПДР, комісія з питань безпеки дорожнього руху остаточно погодила проекти дислокації дорожніх знаків на 5 кругових перехрестях у Кропивницькому. Сьогодні ж члени виконкому офіційно затвердили нововведення по трьом круговим перехрестям у схему організації дорожнього руху у Кропивницькому – на вул. Короленка, Євгена Маланюка та проспекті Університетському.

Залишилося офіційно внести зміни щодо схем руху на кругових перехрестях на просп. Університетському та просп. Інженерів.

Текст проекту рішення та схеми руху на цих перехрестях дивіться у документі (доопрацьованому).

Читайте також: Рух по колу у Кропивницькому: комісія затвердила усі нові знаки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар