19-річний кропивничанин потребує допомоги, аби вилікуватися після нещасного випадку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Через необережне поводження з піротехнікою 19-річний кропивничанин Дмитро Костішин потрапив до лікарні – і невідомо, скільки йому ще доведеться тут бути. У нього побите обличчя, він майже не говорить і не їсть. Друзі звертаються до небайдужих із проханням допомогти хлопцю.

Про це Першій електронній розповіла подруга Дмитра Олександра Кунтиш.

“Ніс перемотаний, адже лопнули судини. Щоку медики зашили, але їсти нормально Діма не може – тільки через трубочку і тільки рідке. Говорить нерозбірливо і то ледь-ледь. Ноги цілі, але з руками велика проблема. На одній руці немає половини великого пальця, повністю розтрощило кістку. На обох руках зламані вказівні пальці. На грудях – опік”, – розповіла подруга.

Дмитро проходить лікування в обласній лікарні:

“Кожен день йому ставлять крапельниці, уколи, роблять перев’язки і ще будуть потрібні операції. Лікарі сказали, що невідомо, на який термін Діма ще буде тут знаходиться. Тому зараз ми збираємо гроші хоча б йому на зуби – немає 10 штук з одного боку. Орієнтовна сума – від 20 000 грн. Гроші немалі”, – додає Олександра Кунтиш.

Карта Ощадбанку на ім’я брата Діми – Накопюк І. В. 5167 4999 9952 2776
Карта ПриватБанка на ім’я Накопюк І. В. 5168 7423 5423 2534

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар