СБУ розслідуватиме обставини пошкодження газопроводу у Кропивницькому

фото uapress.info

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив підготувати звернення до СБУ щодо перевірки обставин пошкодження газопроводу, який забезпечує постачання газу до найбільшої котельні обласного центру – Південно-Західної.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

“Я сподіваюся на чесність і відвертість усіх, хто причетний до цієї справи, але це надзвичайно серйозно для міста – забезпечити стабільне теплопостачання до помешкань кропивничан і соціальних об’єктів, – наголосив Андрій Райкович під час засідання виконавчого комітету міської ради учора, 25 жовтня.

Нагадаємо, 12 жовтня, припинили газопостачання мешканцям будинків по вул. Велика Перспективна, 7, 9, просп. Студентський, 6/5 у зв’язку з аварійними роботами по ліквідації пошкодження зовнішнього газопроводу.

Також у Світловодську сьогодні, 26 жовтня, відбудуться антитерористичні навчання на базі філії ПАТ “Кременчуцька ГЕС”. У СБУ попереджають про обмеження пересування осіб в оточенні електростанції та руху автомобільного транспорту через греблю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до СБУ розслідуватиме обставини пошкодження газопроводу у Кропивницькому

  1. Треба ще розслідувати і змову місцевої влади з постачальниками тепла до міста Кропивницький. Що видно з заяв очильників, при прийнятті підвищення тарифів на тепло. «Начальник управління економіки міськради Андрій Паливода, наголошує, що відповідно до чинного законодавства без ухвалення рішення про підняття тарифу міськраді довелося б сплатити підприємству-теплопостачальнику різницю в тарифах. А це, вважає чиновник, – непосильне навантаження для міського бюджету.» Брехня! Бо центральна влада вже спрямувала великі кошти в місцевий бюджет на розвиток самоврядування, з якого і треба цій місцевій владі компенсувати цю різницю за тепло для населення, а не перекладати забаганки бізнесменів на плечі мешканців. До того ж: «Кабмин снизил цену на газ для отопления и ГВС бюджетных учреждений на 22%»
    http://oilreview.kiev.ua/2017/10/26/kabmin-snizil-cenu-na-gaz-dlya-otopleniya-i-gvs-byudzhetnyx-uchrezhdenij-na-22/
    Згідно чого всі підвищення тарифу на тепло – злочинно необґрунтовані лиш на догоду корумпованості влади та їх бізнес інтересам з місцевими баригами.

  2. Якби цей бізнес не був прибутковим, то ці ділки вже давно би від нього відмовились. А так – є можливість богувати і далі за рахуном населення. Всі витрати від своєї діяльності бізнес структура ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” повинна була компенсувати з рахунків власного прибутку на власні забаганки, а не черговим підвищенням тарифів в змові з місцевою владою, бо хто повірить, що при додаткових надходженнях в 5,7 мільйонів гривень від перевиконання бюджету у влади для населення немає коштів. Краще ж десь зарити кошти в землю під якусь “реконструкцію” чогось, де ніхто і не помітить ніякого “розпилу” по кишенях, ніж поліпшити стан громадян від тарифного зашморгу, якщо самі на нього не здатні знайти управу, бо комусь це знову вигідно за рахунок населення.

Коментарі заборонені.