Семеро кропивницьких спецпризначенців отримали срібних вовкулаків

© 3 полк

Підвіс вагою 15 грамів виготовлений зі срібла, волонтери вручають його бійцям 3 окремого полку спеціального призначення вже близько року. За цей час вже виготовлено 78 таких відзнак, всі вони мають унікальний номер. Цього разу були відзначені семеро військовослужбовців.

Волонтерка громадської ініціативи “Армія SOS Кіровоград” Оксана Червона розповідає, що ця нагорода для обраних, для найкращих з кращих.

“Цінність його не в тому, що він срібний, головна його цінність у тому, що жертвують срібло прості жителі нашого міста і не тільки. Присилають люди поштою, перевізниками з різних міст. Люди, які читають в інтернеті і знають, що у нас є така нагорода для хлопців, – каже волонтерка. – Срібного вовкулаку отримають ті, хто довів відданість своєму народові та державі під час бойових дій на сході країни. Це має бути людина, яка довела, що для неї захист своєї батьківщини, свого народу, своєї України – понад усе”.

За словами Оксани Червоної, срібло для виготовлення нагород надсилають з усієї країни прості люди, багато жертвують і самі спецпризначенці.

Бажаючі долучитись до ініціативи можуть приносити срібні прикраси та вироби до магазину “Буки” за адресою: вул. Велика Перспективна б. 35/54

Зв’язатися з волонтеркою можна у соціальній мережі “Фейсбук” на сторінці “Армія SOS Кіровоград”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар