Податкова Кіровоградщини розповідатиме про себе на “гарячій лінії”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25 жовтня з 10:00 до 11:00 години за телефоном “гарячої лінії” 33-21-14 мешканці Кіровоградщини зможуть запитати у працівників податкової про сервіси ДФС та послуги для платників.

Про це Першій електронній повідомили в Кропивницькій ОДПІ.

“Кропивницька ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє про проведення сеансу телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

«Сервіси ДФС. Послуги ДФС платникам. Надання відповідей на актуальні питання» –  25 жовтня з 10.00 до 11.00 години.

На питання громадян відповідатиме начальник відділу електронних сервісів та звітності, організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг управління обслуговування платників Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Андрусик Юрій Михайлович.

Телефон: 33-21-14”, – йдеться у повідомленні податкової.

Нагадаємо, у лютому цього року ГУ ДФС у Кіровоградській області офіційно змінило назву двох своїх територіальних представництв: у Кропивницькому та Благовіщенську.

Впродовж січня-травня 2017 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області проведено 190 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності. Крім того, проводяться перевірки посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області.

У квітні цього року підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Кіровоградській області спільно з обласним управлінням СБУ досліджено фінансово-господарські операції одного з приватних підприємств м. Кропивницького, пов’язані з виконанням робіт на замовлення підприємств, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар