Діти АТОвців з Помічної їздили на екскурсію до дніпровських десантників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно діти учасників АТО з Помічної їздили на екскурсію в пункт постійної дислокації 25 окремої повітрянодесантної Дніпропетровської бригади.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав учасник АТО з Помічної Віталій Сірий.

“Незважаючи на те, що поїздка видалась дуже «тяжкою» для дітей, вчителів та батьків, на 9-ти годинну та «погану» дорогу, діти отримали масу задоволення і вражень. Діти мали змогу оглянути місця проживання особового складу, зразки військового озброєння та техніки, відвідали музей військової частини, пам’ятник загиблим воїнам бригади, які загинули під час виконання бойових завдань. Спробували себе в ролі десантників на тренувальних макетах бойових гелікоптерів і літака ІЛ-76. По завершенню пізнавальної екскурсії учасників поїздки було нагодовані смачним обідом в їдальні м. Дніпро.

Неперевершена поїздка відбулася завдяки:
– Народному Депутату України Березкіну С.С.- за виділенні кошти на проїзд автотранспортом та смаколики для дітей.
– Керівництву 25-ї окремої повітрянодесантної Дніпропетровської бригади, майорам Шмиглі С.С.- за організацію екскурсії, Чорнобай – за цікаву екскурсію та пізнавальні розповіді.
– Приватному підприємцю Туліну О.В.- за організацію екскурсії, за смачний обід на своєму підприємстві.
– Голові спілки учасників АТО Добровеличківського району Семченко О.С., заступнику міського голови м. Помічна Семашко Н.В. – за допомогу в організації поїздки”, – йдеться у дописі Віталія Сірого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар