Іноземець-втікач “спалився” перед поліцією після сварки з дружиною

У Компаніївському районі чоловік спробував ввести в оману працівників поліції, представившись вигаданим прізвищем та ім’ям. Втім у ході перевірки правоохоронці, які прибули на повідомлення про сімейну сварку, з’ясували, що насправді громадянин перебуває у розшуку за крадіжки і використання підробленого документа.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.

У Компаніївському районі група реагування патрульної поліції прибула на повідомлення про сімейну сварку, що сталася між співмешканцями в одному з сіл району. Під час з’ясування обставин події, поліцейські виявили, що порушник родинного спокою намагався приховати своє справжнє «обличчя», адже має кримінальне минуле та ще й переховується від правосуддя.

Сімейним дебоширом виявився 49-річний уродженець іншої країни, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою у Знам’янському районі. Під час відбуття покарання чоловік був умовно-достроково звільнений з в’язниці на рік раніше від кінцевого терміну. Але, опинившись на волі, зовсім скоро знову потрапив у поле зору правоохоронців. Зловмисника викрили у злочинах, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Не бажаючи повертатися за ґрати, «спритник» змінив місце проживання, переховуючись від органів суду. Особу поліцейські оголосили у розшук.
Тепер чоловіку доведеться відповісти за скоєне. Стосовно нього судом було обрано міру запобіжного заходу – арешт.
Після викриття зловмисника, працівники поліції доправили його до Компаніївського відділення, а потім передали колегам зі Знам’янського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар