Благовіщенські освітяни шукають бухгалтерів

Сьогодні у Благовіщенському районному центрі зайнятості на замовлення відділу освіти районної державної адміністрації відбувся міні-ярмарок вакансій за професією бухгалтер. За результатами індивідуальних співбесід 2 особи вирішили ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочих місцях задля прийняття рішення подальшого працевлаштування.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією обласного центру зайнятості.

Учасниками заходу стали директори загальноосвітніх шкіл віддалених сіл району та близько 10 осіб з числа безробітних.

Відкрив захід директор районного центру зайнятості Олександр Глухов, який зазначив, що проведення міні-ярмарків вакансій є однією із ефективних форм роботи щодо поєднання інтересів і роботодавців, і шукачів роботи. Під час заходу громадяни, які шукають роботу, мають можливість запропонувати свої професійно-кваліфікаційні якості, а роботодавці – обрати саме тих працівників, які необхідні їхньому підприємству.

Продовжив промову керівника начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Луценко, який поінформував шукачів роботи про наявні вакансії, вимоги роботодавців до працівників, умови праці та рівень її оплати, соціальні гарантії, якими забезпечується персонал тощо.

Крім того, з претендентами на заявлені вакансії були проведені індивідуальні співбесіди з метою визначення їхніх професійних якостей, за результатами яких 2 особи вирішили ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочих місцях задля прийняття рішення подальшого працевлаштування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар