На Кіровоградщині 17-річний юнак викрав металеві деталі із залізничних вагонів

Поліцейські Кіровоградщини протягом доби викрили юнака, який вчинив крадіжку металевих деталей з залізничних вагонів. Злодієм виявився 17-річний місцевий житель, який таким чином вирішив заробити «легких грошей».

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградщини

Працівники депо, проводячи потягу перед відправкою, виявили відсутність двох десятків кришок кріплення з гальм.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Добровеличківського відділення поліції від начальника депо. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.

За кілька годин правоохоронці виявили частину викрадених деталей, які зловмисник продав як непотрібний металобрухт. Згодом знайшли й іншу частину металу.

Аби встановити особу підозрюваного та його місцезнаходження поліцейським також знадобилося небагато часу. Злодієм виявився 17-річний місцевий житель, який таким чином вирішив заробити «легких грошей». Вдома у хлопця вилучили і знаряддя злочину – інструмент, за допомогою якого він демонтував деталі.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Проводяться слідчі дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар