У Кропивницькому на концерті збирали кошти на нічну оптику для українських військових

Учора, 7 серпня, у Кропивницький з благодійним концертом «Якщо не ми, то хто?», який відбувся у Ковалівському парку, завітали заслужений артист України Олег Осадчий та соліст Олексій Маулевич.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби міськради.

Організатором туру виступила громадська організація “Світло миру”, яка з 2014 року надає різну благодійну допомогу Збройним Силам України. Волонтери також є організаторами концертів на передовій. За період з 18 по 28 травня від Маріуполя до станції Луганської для українських військових було проведено 25 концертів.

Головна мета туру – збір коштів на підтримку українських військовиків: бійці 92 бригади звернулися із проханням придбати для них технічні засоби – монокуляри нічного бачення «Pulsar Recon x870». Один такий пристрій коштує приблизно 17-20 тисяч гривень. Тож кропивничани мали можливість не тільки щирими оплесками підтримати співаків, а зробити благодійні внески на підтримку армії.

За словами організаторів, 18 серпня на заключному концерті в місті Южне будуть підведені підсумки благодійного туру і озвучені суми, які були зібрані у кожному місті туру. Тур триватиме із 1 по 18 серпня: заплановані концерти у Чорноморську, Южному, Татарбунарах, Кілії, Подільську, Балті, Черкасах, Кропивницькому, Рівному, Хмельницькому, Львові тощо.

Міська влада Кропивницького посприяла волонтерам – розмістила рекламу на білбордах та забезпечила транспорт артистів паливом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар