Освідчився в ефірі 1+1: маленький синочок військового з Кропивницького уже має позивний

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ще на початку війни ТСН показала найромантичніші освідчення солдатів. Троє бійців на різних ділянках фронту в найтяжчі часи війни зрозуміли, що це час казати: “Будь зі мною завжди”. У ефірі ТСН вони наважилися зробити пропозиції побратися. Усі три пари досі разом, але найголовніше – в кожної вже є по малюку.  Одна з цих родин – живе у Кропивницькому. Маленький Назарчик уже має позивний.

“Вікуська, я тебе люблю. Скоро я приїду і ми з тобою одружимося”, – ці слова сказав військовий із Кропивницького Славко в ефірі “1+1”. Там, на війні, під Мар’їнкою боєць 20-го батальйону думав про неї – про Вікусю.

Вони були знайомі з дитинства. Маленька Віка навіть крала у Славка яблука з дерева. І вже в дорослому віці відповіла “Так” на питання солдата з війни. Їхній Назарчик народився у Кропивницькому. Малюк уже має не лише ім’я, а і позивний.

“Я подивний “Дід”, а він, получається, позивний “Внук”, – тримаючи на руках сина, каже Славко.

Вікторія радіє – її син так схожий на чоловіка, що освідчувався їй з екрану:

“На татка схожий. Народився наш Назачик зростом 54 см, а вага – 4150 г. Такий козачок у нас крепкенький”, – розповідає Вікторія.

Новоспечений тато, він же “Дід”, обіцяє маленькому: воювати не доведеться:

“Буде мирне небо і все буде добре. Так?”, – звертається до сина Славко.

Деталі – в сюжеті ТСН.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар