Онкохворий залізничник із Помічної потребує допомоги

Електромонтера залізничної станції з Помічної Вадима Козакевича спіткало велике горе – лікарі діагностували у нього страшну онкологічну хворобу (злоякісна пухлина шлунку). Друзі чоловіка звертається до усіх небайдужих з проханням про допомогу. Адже лікування потребує значних коштів.

Місяці тяжкої боротьби зі смертельним виснажливим недугом змінили хлопця до невпізнанності. Ще зовсім нещодавно Вадим був гарним, повним життєвих сил і здоров’я, а зараз він втратив близько 20 кг ваги, здатність самостійно пересуватися і навіть їсти. Вадим живе разом зі старенькою хворою мамою – пенсіонеркою, яка сама потребує сторонньої допомоги та догляду.

Столичні лікарі подарували Вадиму надію на одужання, для цього йому необхідно пройти декілька курсів хіміотерапії в Києві, вартість кожного з них становить 13000-14000 гривень. Після кожного курсу хіміотерапії необхідно відновне лікування, яке коштує 500 гривень на день. Таким чином на один такий курс необхідно зібрати 24000-25000 гривень, що для хворого хлопця та його старенької матусі є не підйомною сумою.

Після хіміотерапії Вадиму можна буде зробити операцію, яка і поверне його до повноцінного життя.

Зараз друзі Вадима Козакевича (з рідних у Вадима тільки мама) звертаються до усіх небайдужих за допомогою. Давайте всі разом врятуємо життя доброму, чесному, порядному хлопцю.

Карта Приват банку 5168742606536120 – Козакевич Вадим Дмитрович.

‎Всю додаткову інформацію можна дізнатися у близької подруги Вадима Катерини за номером телефону 096 6300713.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар