Центр зайнятості допомагає шукати кандидатів на посади патрульних Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 12 червня, відбулася робоча зустріч в.о. директора обласного центру зайнятості Лілії Колесник з представниками Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та Управління патрульної поліції в місті Кропивницький. У ході зустрічі обговорювалися питання співпраці щодо добору кандидатів на службу в поліції.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості.

За повідомленням представників Управління патрульної поліції, оголошено конкурс на заміщення 94 вакантних посад інспекторів патрульної поліції у Кропивницькому. До їх функцій входить цілодобове забезпечення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, їх розгляд у межах компетенції, а також патрулювання території обслуговування, самостійне виявлення та припинення правопорушень.

Представниками Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області запропоновано ряд заходів, спрямованих на укомплектування зазначених вакантних посад. Зокрема, наголошено на актуальності співпраці з міськрайонними та районними центрами зайнятості області щодо добору кандидатів на службу в поліції, організації спільних заходів, розповсюдження інформаційних матеріалів.

«На сьогодні центрами зайнятості області налагоджено співпрацю з органами Національної поліції. З метою орієнтації населення до служби в лавах поліції, проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед безробітних. У кожному базовому центрі зайнятості створено інформаційний куточок, де розміщено матеріали щодо умов проходження служби в поліції з переліком актуальних посад. Також фахівці обласного центру зайнятості спільно з представниками поліції проводять он-лайн презентації умов набору та можливостей проходження служби в поліції», – повідомила під час зустрічі в.о. директора обласного центру зайнятості Лілія Колесник.

У результаті зустрічі досягнуто домовленість про організацію та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо добору кандидатів на службу в патрульній поліції міста.

Нагадаємо, Управління Патрульної поліції у Кропивницькому оголосило конкурс на заміщення 94 вакантних посад. Особам, які прийдуть працювати обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень та низку пільгових послуг.

У Кропивницькому оголосили набір у патрульну поліцію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар