Мешканців Кіровоградщини запрошують освоїти професію продавця

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні професія продавця продовольчих товарів одна з численних професій, попит на яку постійно зростає. Нинішній робітник торгівлі повинен бути висококваліфікованим спеціалістом із товарознавства. Тому питання професійної підготовки працівників торгівлі набувають особливої актуальності.

Із 27 квітня 2017 року у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Продавець продовольчих товарів». Протягом 4,7 місяців слухачі курсів вивчатимуть товарознавство продовольчих товарів, техніку торгівельних розрахунків, психологію і етику ділових відносин, основи бухгалтерського обліку. Відповідно до програми навчання відведено час й на вивчення загально-технічних дисциплін: інформаційні технології, основи галузевої економіки і підприємства, основи правових знань. Свої теоретичні знання слухачі матимуть можливість закріпити під час професійно-практичної підготовки, яку майбутні продавці проходять в магазинах області.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Більш детальну інформацію про можливість пройти відповідне навчання можна дізнатися в центрі зайнятості за місцем проживання.

Відділ організації професійного навчання обласного центру зайнятості

Поширити:

Залишити коментар:

коментар