Кропивницькі рятувальники вшанували пам’ять видатного вогнеборця, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС

У Кропивницькому керівництво та особовий склад Управління ДСНС в області вшанували пам’ять легендарного вогнеборця Миколи Івановича Єрмакова.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області

8 квітня минуло 2 роки, як на 78 році пішов з життя професіонал рятувальної справи, учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, учитель та наставник декількох поколінь вогнеборців Кіровоградщини.
У цей сумний день керівництво, особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та родичі поклали квіти до меморіальної дошки пам’яті Миколи Єрмакова.

Протягом життя вогнеборець був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст., медалями «За працю і звитягу», «За бездоганну службу» І, ІІ, ІІІ ст., «Ветеран праці», «За відвагу на пожежі», нагрудним знаком «Кращому працівникові пожежної охорони», Почесною відзнакою МНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації» ІІ ст., іншими відомчими та громадськими нагородами.

У нашій пам’яті Микола Іванович назавжди залишиться людиною, яка наповнювала світ добрими справами та випромінювала невичерпну життєву енергію. Його завзяття та відвага завжди були й залишатимуться взірцем для оточуючих.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар