Завтра у Кропивницькому відбудеться загальноміська ранкова зарядка (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: Новости Ukraine Online

Вперше у Кропивницькому під час загальноміської ранкової зарядки будуть заряджати толерантністю. 

Ви бажаєте почати свій ранок з гарного настрою і толерантності? Тоді запрошуємо вас на загальноміську ранкову зарядку «Зарядись толерантністю», яка відбудеться 6 квітня о 8:00 на стадіоні футбольного клубу «Зірка».

«Зарядись толерантністю» – такий цьогорічний меседж організатори визначили недаремно. Уже цього року Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вперше направило більше мільйона гривень на зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу у Кропивницькому. І один із головних компонентів цієї роботи – формування толерантності.

Замість квитка на стадіон, всі учасники отримуватимуть червоні стрічки – символ боротьби зі СНІДом. Замість футбольного поєдинку на стадіоні, ранкова зарядка у підтримку толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних, та й загалом один до одного.

Готуйте спортивну форму, запрошуйте друзів і приходьте на загальноміську ранкову зарядку!

Довідково: Організатори Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» другий рік поспіль у нашому місті проводить ранкову зарядку, присвячену Всесвітньому дню здоров’ю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар