Сьогодні у Кропивницькому проведуть в останню путь видатного викладача педуніверситету

© volynnews.com

Пішла з життя викладач факультету історії та права, кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії Олена Цигульська (1932 – 2017). Прощання з Оленою Миколаївною відбудеться 5 квітня 2017 року о 14:20 біля пам’ятника Володимира Винниченка, поряд зі стінами рідного університету.

Про це йдеться на сторінці факультету історії та права ЦДПУ у Facebook.

Олена Миколаївна працювала на факультеті протягом 1964 – 2011 років. Довгий час вона очолювала профспілку університету. Олена Миколаївна була гарним, справедливим викладачем. Після пар вона організовувала гуртки для своїх студентів, на яких проводила тренінги з успішності та комунікацій. Після виходу на пенсію Олена Миколаївна очолювала академію ветеранів університету.
ЇЇ зовнішній вигляд та справжня інтелігентність надовго залишаться прикладом для багатьох поколінь студентів. Колеги її памятатимуть доброю і чуйною, завжди позитивною та усміхненою.
Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Прощання з Цигульською Оленою Миколаївною відбудеться 5 квітня 2017 року о 14.20 біля пам’ятника Володимира Винниченка, поряд зі стінами рідного університету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар