Кропивничани скаржаться на занедбаний стан одного з найстаріших цвинтарів міста

Старо-Балашівське кладовище у Кропивницькому перебуває у вкрай занедбаному стані. На це звернула увагу міського голови та депутатів міської ради мешканка міста Тамара Дерев’янко.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської міськради.

Жінка попросила слова перед початком третього засідання восьмої сесії міської ради і висловила своє обурення повною відсутністю будь-якого благоустрою на цьому, одному із найстаріших цвинтарів обласного центру.

“Так трапилося, що мою родину спіткало горе, померла найрідніша мені людина – мій чоловік і я вперше за багато років потрапила на це кладовище, – говорить Тамара Дерев’янко. – Мене зустріли там гори сміття, хащі бур’янів, зруйнована огорожа. Хіба можна в таких умовах проводжати в останню путь?! І куди б я не зверталася, скрізь надають лише відмовки”.

Міський голова Андрій Райкович відразу після виступу жінки повідомив, що за його дорученням головне управління житлово-комунального господарства і спеціалізоване комунальне підприємство “Ритуальна служба” вже опрацьовують питання благоустрою всіх кладовищ міста, у тому числі і Старо-Балашівського. До Великодніх свят і поминальних днів на цвинтарях обов’язково буде наведений порядок, а про результати роботи громадськість обов’язково буде проінформована.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар