Сьогодні у Кропивницькому обговорять рекомендації до міської програми підтримки учасників АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© na.mil.gov.ua

20 березня о 14:00 в приміщенні міської ради Кропивницького кім. 215 (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41) відбудеться круглий стіл щодо обговорення шляхів співпраці учасників бойових дій з органами місцевого самоврядування та представлення напрацьованих рекомендацій до міської Комплексної програми підтримки учасників АТО.

Учасники заходу: учасники АТО, військовослужбовці, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, засобів масової інформації, волонтери, громадські активісти.

Під час обговорення будуть представлені результати комплексного дослідження «Соціально-економічне становище родин демобілізованих учасників АТО, які проживають в м. Кропивницький Кіровоградської області» та інформація про виконання міської Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей -мешканців міста за 2016 рік.

Співорганізатори заходу: громадська організація «Спільна дія» та відділ соціальної підтримки населення міської ради Кропивницького.

Круглий стіл проводиться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках реалізації проекту, спрямованого на залучення учасників АТО до формування міських програм соціалізації та адаптації.

Контактна особа: Ганна Коломієць моб. тел. (067) 520-70-09

Від PERSHої особи: про проблеми учасників АТО та шляхи їх вирішення

Поширити:

Залишити коментар:

коментар