На Кiровоградщині СБУ видворила нелегального мiгранта з Республiки Конго

Спiвробітниками контррозвiдки Кiровоградського Управлiння СБУ спiльно з обласною Держмiграційною службою, пiд час проведення рейду в рамках спiльної операцiї «Мiгрант», затримано громадянина Республiки Конго 1991 року народження.

Перебуваючи на територiї України з порушенням мiграційного законодавства, iноземець виношував намiри незаконно легалiзуватись на територiї нашої держави та здiйснити незаконне перемiщення до однієї iз країн Євросоюзу iз подальшою там легалiзацією у якостi біженця, що прибув безпосередньо iз країни походження.
За матерiалами Управлiння СБУ в Кiровоградській областi за порушення правил перебування на територiї України в лютому поточного року УДМСУ в областi вже було прийнято рiшення щодо примусового повернення iноземця до РК iз забороною в’їзду до України протягом трьох рокiв. Однак мешканець африканської країни не залишив територію нашої держави, перейшовши на нелегальне становище, переховуючись від правоохоронних органів.

На даний час порушник утримується в Чернігівському пункті тимчасового тримання iноземців в очiкуванні здійснення заходів по примусовому видворенню з території України.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар