Пасажири Потягу Єднання привезли у Кропивницький фільм та виставу

Учора, 16 березня, в Кіровоградській обласній філармонії учасники акції Потяг Єднання України “Труханівська Січ” продемонстрували фільм про історію їхнього потягу, події на території АТО, відеокадри з окупованого Криму та виставу приїжджої молодіжної трупи.

Потяг Єднання “Труханівська Січ” зібрав активістів з різних куточків України:

“Ми подорожуємо від Півночі – на Південь, від Сходу – на Захід України. Нашою метою є спілкування, порозуміння й об’єднання одного народу. У нашому потязі зібрались люди з усіх областей України. Справа в тому, що коли наш потяг зупиняється в будь-якому місті, то ламаються всі стереотипи. На Сході думали погано про жителів Західної України й навпаки. Подорожуючи всією Україною, вони порозумілись і так утворилась міцна дружба. Об’єднання – це і є основною метою нашого потягу, що ми й робимо вже п’ятий рік поспіль”, – зазначив кошовий отаман потягу Микола Бондар.

Кропивницька молодь сприймала виступи на “ура”, а зал постійно вибухав гучними оплесками:

“Дуже дякуємо всім учасникам потягу, які сьогодні приїхали до нашого міста з усіх куточків України. Те, що сьогодні кропивничани разом із представниками “Труханівської Січі” зібралися на центральній площі й разом заспівали гімн є для мене символом того, що Україна єдина”, – поділився голова Молодіжного парламенту Дмитро Бабак.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар