На Кіровоградщині сприятимуть реалізації ініціатив учасників АТО

Минулого тижня голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з представниками громадських об’єднань учасників АТО і обговорив низку актуальних питань, які потребують сприяння обласної влади у вирішенні. Він зауважив, що ОДА підтримує ініціативи учасників АТО і буде у законодавчому полі сприяти їх реалізації.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.

Зокрема, йшлося про необхідність виділення земельної ділянки в Кропивницькому під будівництво храму Української Православної Церкви Київського Патріархату та про перейменування скверу Слави обласного центру. Про це очільник області поінформував на щотижневій апаратній нараді.

“Я абсолютно підтримую, що ці рішення повинні прийматись, – наголосив Сергій Кузьменко. – Ми спілкувалися з міським головою обласного центру і обговорили ті питання, які турбують громадськість. Сподіваюсь, будуть прийняті відповідні рішення, щоб громада змогла реалізувати такі проекти, зокрема, стосовно будівництва храму”.

Очільник області також зауважив, що ці наміри – не політичні. Облдержадміністрація підтримує ініціативи учасників АТО і буде у законодавчому полі сприяти їх реалізації.

“Ми підтримуємо, сприяємо, але власне рішення ухвалюватимуться в сесійній залі міської ради Кропивницького, оскільки це площина відповідальності місцевого самоврядування, – зазначив Сергій Кузьменко. – Розраховую на підтримку депутатського корпусу обласного центру”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар