Кропивницькі поліцейські зловили на гарячому крадіїв телефонних кабелів

У Кропивницькому наряд поліції охорони спіймав двох злодіїв на місці крадіжки.

Про це інформують в управлінні поліції охорони в Кіровоградській області.

Один із чоловіків саме намагався вибратися з отвору у стіні підвального приміщення, аби сховатися від поліцейських. Як з’ясувалося, зловмисники проникли у будівлю та вирізали телефонний кабель, але їхню «здобич» правоохоронці вилучили.

Уночі наряд батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю, розташованого у підвалі житлового будинку в одному зі спальних районів міста.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські виявили відкриті двері у приміщенні, а всередині – пошкоджений дріт. Продовжуючи обстеження, правоохоронці помітили в одному із закутків двох невідомих, які не змогли пояснити, чому посеред ночі перебувають у підвалі.

Поліцейські здійснили поверховий огляд чоловіків, у результаті якого виявили два відрізки телефонного кабелю загальною довжиною 80 метрів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи злодіїв встановили. На крадіжку зважилися двоє раніше судимих за аналогічні злочини місцевих жителі, 41 та 44років.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар