На своє 73-річчя олександрійська військова частина отримала у подарунок радіокеровані підйомники мішеней

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото Олександрійської міськради

21 лютого виповнилося 73 роки з дня створення в Олександрії 51-го гвардійського авіаційно-транспортного полку, який сьогодні називається військовою частиною №2269 Національної гвардії України. З нагоди свята міський голова вручив командиру сертифікат на придбання радіокерованих підйомників мішеней.

Як повідомляє сайт Олександрійської міськради, командування в/ч 2269 та ветерани військової служби відвідали військове кладовище та поклали квіти до місць поховання колишніх військовослужбовців.
У клубі військової частини пройшли загальні збори.

Після цього на плацу відбулося урочисте шикування з нагоди віддання військових почестей військовослужбовцям в/ч 2269, які загинули при виконанні службових обов’язків. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв та поклали квіти до меморіального комплексу.

02

Продовжились урочистості у ПК «Світлопільський». Міський голова С.Цапюк привітав військовослужбовців, ветеранів, гостей з 73-ю річницею заснування військової частини. Він відзначив важливу роль авіаційного гарнізону в забезпеченні обороноздатності країни та високий професіоналізм військовослужбовців, які з честю та гідністю виконують свій обов’язок. С.Цапюк побажав присутнім міцного здоров’я, благополуччя, впевненості у завтрашнім дні, мирного неба, а військовій частині – подальшого розвитку і процвітання.

Влада Олександрії надає всебічну підтримку військовій частині 2269, а з 2016 року взяла над нею шефство. З нагоди свята міський голова С.Цапюк вручив командиру в/ч 2269 полковнику Р.Яковлєву сертифікат на придбання радіокерованих підйомників мішеней. У свою чергу, Р. Яковлєв нагородив С.Цапюка грамотою від командувача Національної гвардії України генерала-лейтенанта Ю.Аллерова за надання допомоги та плідну співпрацю з військовою частиною 2269.

04

За сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, високі показники з бойової і спеціальної підготовки міський голова вручив подяки: першому заступнику командира гвардійської авіаційної бази – начальнику штабу, полковнику А.Біруку; заступнику командира гвардійської авіаційної бази з інженерно-авіаційної служби, полковнику А.Маслу; командиру другої авіаційної ескадрильї на вертольотах, підполковнику М.Юрику; командиру батальйону аеродромно-технічного забезпечення, підполковнику Б.Кльоцу; начальнику інженерно-авіаційної служби, підполковнику О.Снідевичу; начальнику квартирно-експлуатаційної служби тилу, підполковнику В.Шмарку; старшому офіцеру (юридичної служби), майору юстиції С.Лягуші; штурману (з аеронавігаційного забезпечення), майору О.Макеєнку; старшому офіцеру (старшому повітряному радисту – інструктору) штабу, майору В. Стратонову; командиру 1-ї авіаційної ланки першої авіаційної ескадрильї на вертольотах, капітану Г.Набільському; начальнику технічно-експлуатаційної частини, капітану С.Хабарову; офіцеру (з організації дозвілля) клубу, старшому лейтенанту І.Колєснікову; штурману 1-ї авіаційної ланки (льотчику) першої авіаційної ескадрильї на вертольотах, лейтенанту О.Цимбалюку; техніку – старшому диспетчеру авіаційно-диспетчерського пункту, старшому прапорщику А.Вігурі; техніку – начальнику радіовузла групи забезпечення командно-диспетчерського пункту вузла радіотехнічного забезпечення польотів батальйону зв’язку та радіотехнічного забезпечення польотів, прапорщику О.Шияну.

Під час урочистостей зі словами привітання до присутніх також звернулося чимало шанованих гостей та були вручені й інші нагороди військовослужбовцям.

Завершився захід святковим концертом за участю солістів та творчих колективів міста.

05

01

Поширити:

Залишити коментар:

коментар