У Кропивницькому звучатимуть хіти “Pink Floyd” у виконанні українських музикантів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

24 лютого о 18:30 у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбудеться концерт Floyd UA.

Floyd UA – спільний проект музикантів art-prog-rock сцени України Inside The Sound і Karfagen. Проект повністю присвячений і є даниною поваги творчості однієї з найбільших груп всіх часів – легендарних Pink Floyd. У програмі концерту прозвучать безсмертні твори великої групи: Shine On You Crazy Diamond, Hey You, Time, Another Brick In The Wall, вперше в Кропивницького ECHOES і ін.!

Karfagen (antonykalugin.net) – музичний art-prog-rock проект композитора, клавішника і вокаліста Антона Калугіна, в рамках якого вийшло вже 8 альбомів на британському прог-лейблі Caerllysi Music. Проект давно відомий світової музичної арт-рок-тусовці, є постійним гостем провідних європейських фестивалів цього напрямку. Музика Антона Калугіна дуже різноманітна, і її важко вмістити в рамки одного проекту – тому на сьогоднішній день їх 3 – Karfagen, Hoggwash і Sunchild, участь в яких – честь для найкращих українських та європейських музикантів.

Inside The Sound (vk.com/insidethesound) – музичний інструментальний проект, заснований гітаристом Максимом Величко та бас-гітаристом Дмитром Трифонова, офіційними ендорсерами гітар Ibanez в Україні. Максим Величко – один з кращих гітаристів України (Гран-Прі Міжнародного конкурсу гітаристів 2012 г. Киев), композитор, автор і співавтор музики до фільмів, гітарист Karfagen і Modern Rock Ensemble. Проект випустив 2 інструментальних альбому.

Квитки можна придбати тут.

floyd

Поширити:

Залишити коментар:

коментар