Антимонопольний комітет України ініціював дослідження на ринку товарів, послуг і робіт Кіровоградщини

фото eadaily.com

Антимонопольний комітет України ініціює дослідження на регіональних ринках реалізації товарів, надання послуг і виконання робіт у тимчасових спорудах. Зокрема, досліджуватимуться питання бар’єрів доступу на ринки, що пов’язані з розміщенням тимчасових споруд, та впливу органів місцевого самоврядування на здійснення підприємницької діяльності у них.

Про це повідомляє прес-центр Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Метою дослідження є забезпечення контролю за дотриманням органами місцевого самоврядування законодавства про захист економічної конкуренції під час:

  • оформлення паспорта прив’язки тимчасової споруди (ТС), що є підставою для розміщення замовником тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та встановлення додаткових бар’єрів доступу на ринки реалізації товарів, надання послуг і виконання робіт у ТС;
  • впливу органів місцевого самоврядування на здійснення підприємницької діяльності в ТС.

Інформацію, яка може бути використана Комітетом під час дослідження, надсилайте до Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України на електронну адресу: kr@amcu.gov.ua.

Вся отримана інформація буде опрацьована і перевірена територіальним відділенням, узагальнена та за доцільності врахована при визначенні заходів, необхідних до вжиття за результатами дослідження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар