На Кіровоградщині готуються до льодоходу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© gaibrest.by

Взимку у дорожників вистачає роботи, і це не тільки прибирання снігу та подолання слизькості. 13-14 лютого, філії ДП «Кіровоградський облавтодор» працювали на вирубці порослі, аварійній ліквідації ямковості, прибирали сміття біля автопавільйонів, чистили узбіччя від снігу та посипали дороги посипною сумішшю. Крім того, зайнялися дорожники і розчисткою водопропускних труб, оскільки зовсім скоро почнеться льодохід.

Повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.

В результаті видалили 6000 м² порослі та 1230 кілометрів узбіч очистили від снігу, а на  аварійний ямковий ремонт витратили 35 тон суміші.

За інформацією облавтодору, який є виконавцем робіт з експлуатаційного утримання доріг, всі філії працюють у штатному режимі. Синоптики прогнозують сьогодні на території області опади у вигляді снігу, тож механізатори проводять профілактичний огляд спецтехніки, що задіяна в ліквідації наслідків снігопаду.

Нагадаємо, усі роботи по утриманню доріг на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, згідно результату торгів, виконує ДП «Кіровоградський облавтодор» за рахунок коштів державного бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар