У Кропивницькому афганці та обласна влада підписали угоду про співпрацю

Сьогодні, 14 лютого, у Кропивницькому відбулася зустріч голови ОДА Сергія Кузьменка з представниками обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. На зустрічі обласна влада та воїни-інтернаціоналісти підписали додаткову угоду про взаємодію і співпрацю.

Під час заходу Сергій Кузьменко висловив подяку мужнім військовим, які сумлінно виконували свій обов’язок та продовжують вести громадську діяльність і до сьогодні:

“Наразі воїни-інтернаціоналісти не стоять осторонь тих проблем, які є в Україні. Вони консультують наших захисників, працюють волонтерами, ведуть переговори з питань визволення військовополонених. Влада кожного дня намагається знайти формат і можливості, щоб по-людськи віддячити військовим”.

Голова Кіровоградської Спілки ветеранів Афганістану Віктор Остащук відмітив діяльність влади та подякував за ремонт військового госпіталю, у якому ветерани можуть безкоштовно отримати медичну допомогу:

“У відремонтованому госпіталі хлопці зі скаліченими душами можуть не тільки отримати якісне лікування, а ще й морально відпочити, спілкуючись із побратимами з інших регіонів”.

Після підписання угоди про співпрацю нагородили 11 воїнів-інтернаціоналістів, які сміливо виконували свій обов’язок та до сьогодні продовжують вести активну громадську діяльність.

Нагадаємо, що сьогодні у Кропивницькому відбулося урочисте засідання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У Кропивницькому відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Поширити:

Залишити коментар:

коментар