Підозрюваного у корупції зампрокурора Кіровоградщини на час розслідування відсторонили від роботи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олексій Варакін

Заступника прокурора Кіровоградської області Олексія Варакіна відсторонено від роботи на час проведення службового розслідування.

Про це повідомляє прокуратура Кіровоградської області на запит Центральноукраїнського антикорупційного офісу.

У відповіді вказано, що за поданням прокурора області, на час проведення службового розслідування, наказом Генерального прокурора України заступника прокурора Кіровоградської області Олексія Варакіна відсторонено від виконання службових обов’язків за посадою.

Нагадаємо, що раніше заступника прокурора Кіровоградської області Олексія Варакіна затримали за підозрою в наданні неправомірної вигоди.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання заступника обласного прокурора Кіровоградської області за фактом спроби підкупити військового прокурора.

30 січня 2017 року ухвалою слідчого судді Печерського районного суду міста Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або внесення застави в 32 000 грн.

31 січня Олексій Варакін звільнений з-під варти в результаті внесення застави.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар