У День закоханих на Кіровоградщині буде зареєстровано 38 шлюбів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Цього року у День закоханих 14 лютого на Кіровоградщині офіційно зареєструють свої стосунки 38 пар, із них 17 пар – у Кропивницькому.

Про це Першій електронній повідомила заступник начальника відділу державної реєстрації актів цивільного ГТУЮ у Кіровоградській області Яніна Дебела.

“У Бобринецькому районному відділі ДРАЦС офіційно зареєструють свої стосунки 2 пари, у Гайворонському – 3 пари, у Новгородківському, Знам’янському, Світловодському, Компаніївському, Кіровоградському, Петрівському райвідділах ДРАЦС – по одній парі. У Голованівському та Знам’янському міських відділах ДРАЦС – по одній парі, у Олександрійському міському відділі ДРАЦС – 5 пар, Світловодському міському відділі ДРАЦС – 3 пари, у Кропивницькому міському відділі ДРАЦС – 17 пар”, – повідомила Яніна Дебела.

На території Кропивницького найбільше заяв зареєстровано у міському відділі ДРАЦС:

“14 лютого одружаться 34 жителі міста. Так, у Кропивницькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану зафіксовано дев’ять заяв, у Фортечному районному в Кропивницькому відділі державної реєстрації актів цивільного стану – сім заяв, у Подільському районному у місті Кропивницький відділі державної реєстрації актів цивільного — одна заява”, – додала заступник начальника відділу державної реєстрації актів цивільного ГТУЮ у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар