У Києві відкриють виставку про військових, серед яких герої з Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Скріншот сюжету 24-го каналу

Майже три роки матеріал для київської виставки збирали працівники музею історії України у Другій світовій разом з військовими та небайдужими. Серед експонатів будуть і речі військових із Кіровоградщини.

“Щоб встигнути вчасно і зробити виразно, над експозицією корпіють майже всі робітники музею. З війною, розповіли, працювати вкрай важко. За майже 3 роки війни військові, волонтери та журналісти привезли сюди понад 4 тисячі експонатів. Така кількість просто не поміститься у залі.

Тому треба обрати найвиразніші, найчіткіші способи передати ключові моменти боротьби: оборона Донецького летовища, позиції 17 батальйону у Майорську та Зайцево, бойові прапори та вивіски зруйнованих війною українських міст та селищ”, – пише 24 канал.

Як повідомила Першій електронній кропивницька волонтерка Олена Щербина, серед експонатів будуть і речі героїв із Кіровоградщини, які збирали по області волонтери.

Відкрити виставку планують 16 лютого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар