Бригади дорожніх робітників на Кіровоградщині працювали без вихідних

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© gaibrest.by

Станом на 8.00 6 лютого ускладнень проїзду дорогами загального користування немає. Протягом вихідних філії посилено працювали на подолані зимової слизькості.

Із п’ятниці у Кіровоградській області погіршилися погодні умови – подекуди дощило, подекуди нависав туман. По всій території спостерігалися перепади температури повітря через «0» – від мінус 10° до +2°С. Різкі пориви холодного вітру прискорювали утворення ожеледиці на дорогах, тож бригади дорожніх робітників працювали без вихідних.

Загалом протягом останніх трьох діб, з 3-го по 6-те лютого на ліквідації зимової слизькості та очищенні узбіч від снігу бригади працювали у посиленому режимі, щодня у роботі були задіяні до 45 механізмів та до 65 працівників.

За прогнозами синоптиків, цієї та наступної ночі на Кіровоградщині очікуються опади у вигляді мокрого снігу, тож кількість задіяних у роботі сил та засобів значно зросте.

Нагадаємо, роботи з зимового експлуатаційного утримання на замовлення Служби автомобільних доріг виконує ДП «Кіровоградський облавтодор».

У разі погіршення дорожньої обстановки, ускладнення проїзду, можете повідомити чергового диспетчера Служби за номером (0522) 37-90-57 (цілодобово). Для швидшого урегулювання ситуації прохання надавати пріоритет руху дорожній техніці.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар