Більше половини ЦНАПів Кіровоградщини провалили “таємну” перевірку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
У 2016 році роботу Центр надання адміністративних послуг перевіряв “таємний покупець”. Лише 11 із 25 перевірених ЦНАПів надали необхідну інформацію.

Про це повідомила директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Ніна Рахуба під час наради в ОДА, на якій аналізувався стан впровадження в області реформи децентралізації надання адмінпослуг.
Повідомляє сайт ОДА.
Окрім звичних перевірок з виїздом на місце якість послуг ЦНАПів, минулого року також оцінювали за результатами опитування обласним контактним центром у рамках проекту “Таємний покупець”. Так, результати “таємної” перевірки показали, що із 25 ЦНАПів необхідну інформацію надали фахівці лише 11 ЦНАПів.
– Кваліфіковану консультацію “таємному агенту” надали працівники ЦНАПів Світловодської міської ради, а також Благовіщенської, Гайворонської, Долинської, Маловисківської, Новомиргородської, Новоукраїнської, Олександрівської, Олександрійської, Петрівської та Світловодської райдержадміністрацій, – повідомила Ніна Рахуба.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар