Я мрію стати балериною: маленька Богданочка з Кіровоградщини уже три роки живе в очікуванні донора нирки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Богданочка Юрескул з Кіровоградщини потребує допомоги небайдужих людей. Дитина народилася одною з двійні і була у важкому стані. Уже три роки дівчинка живе в очікуванні підходящого донора.

Пише ТСН.

“При першому обстеженні Богданочки, лікарка сказала, що вона не може знайти нирки, виявила вроджену ваду серця, та ваду легень, але ніякого діагнозу ніхто не ставив і мені не пояснював, що відбувається з моєю донечкою. Богданочка весь час була на межі смерті і боролася за своє життя. У Богданочки однієї нирки немає взагалі, а інша нирка недорозвинена, її майже немає. Коли Богданочці було 1 рік і 9 міс, їй встановили катетер для діалізу і в нас почалося друге життя”, – розповідає мама дівчинки.

Мама дитини не опускала рук і намагалася знайти лікарів, які б могли врятувати дитину. Їй порадили зробити трансплантацію нирки від нерідного донора, яку можуть зробити у Мінську. Кошти на операцію збирали за допомогою небайдужих людей. Проте на підходящу нирку дитина чекає вже три роки, мамі за цей час довелося витратити частину коштів на препарати, які допоможуть Богданці дочекатися пересадки.

“Я на колінах прошу, будь ласка не забирайте надію у моєї донечки! Вона дуже хоче жити і в неї може бути гарне майбутнє. В свої 5 рочків вона планує як вийде заміж, вона хоче бути балериною. Я благаю вас допоможіть. Наша родина просить вас допомогти нам зібрати 10 000 $/ 290 000 грн, ця сума є дуже приблизною і я навіть не знаю чи вистачить нам її”, – каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку на ім’я Берендя Ірина Миколаївна:

5168 7420 6552 0565

МФО: 305299

ЕГРПОУ(ОКПО): 14360570

Рахунок отримувача: 29244825509100

Поширити:

Залишити коментар:

коментар