Заступник Міністра юстиції України поспілкувався із кропивницькими школярами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 січня, у Кропивницький прибув заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов. Під час робочого візиту посадовець зустрівся зі школярами місцевих освітніх закладів – учасниками та переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із правознавства.

Пише сайт управління юстиції.

Зустріч Сергія Петухова зі школярами відбулася на базі  Кіровоградського обласного комплексу (гімназії-інтернат-школи мистецтв) «Пролісок». До заходу також долучилися учні гімназії імені Тараса Шевченка, спеціалізованої школи I-III ступенів №8 та спеціалізованого загальноосвітнього навчального закладу №26.

На початку директор школи мистецтв Анатолій Коротков організував для Сергія Петухова оглядову екскурсію по приміщенням навчально-виховного комплексу, а також розповів про особливості навчання і побуту вихованців гімназії.

Після цього заступник Міністра юстиції України провів з учнівською молоддю бесіду з елементами треннінгу та правового діалогу, під час якої розповів про своє навчання у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та Кембриджському університеті.

Під час заходу Сергій Петухов дав присутнім школярам кілька важливих порад, які дозволять їм у майбутньому більш успішно реалізувати себе в житті. «Дуже важливо правильно обрати спеціальність та університет. Оскільки це ваш перший серйозний та дорослий вибір у житті, підходьте до цього свідомо та відповідально. Окрім цього, не забувайте про важливість англійської мови. Без вільного володіння іноземною ви власноруч обмежуєте рівень власних можливостей. А ще мисліть глобально, адже ви – частина великого світу», – відзначив Сергій Петухов.

Після закінчення бесіди всі присутні мали можливість отримати від заступника Міністра юстиції України відповіді на актуальні запитання, які турбують сучасну молодь. Зокрема йшлося про особливості правильного вибору професії, специфіку правоосвітньої роботи й умови, за яких можливе абсолютне усунення корупції.

Наприкінці заходу перед присутніми виступив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул. «Міністерство юстиції найпершим провело кадрове очищення на всіх рівнях. Зараз у відомстві та його територіальних органах працює нова команда, яка робить все для того, щоб життя українців з кожним днем ставало кращим та комфортнішим. Спеціалісти Мін’юсту – відкриті для всіх людей, а тому роблять усе можливе, щоб покращити майбутнє кожного з нас. Окрім цього, команда відомства активно сприяє розвитку молоді як у прогресивному, так і креативному напрямках. Зокрема про це свідчить сьогоднішня зустріч заступника Міністра юстиції зі школярами Кіровоградської області. Також варто відзначити про те, що Міністерство юстиції України є основним ініціатором змін, які є важливими для кожного громадянина, а тому його впевнено можна назвати Міністерством Справедливості», – відзначив керівник обласної юстиції.

Після насиченої зустрічі зі школярами Сергій Петухов продовжив свою робочу поїздку до Олександрії, де також запланована зустріч з учнівською молоддю на базі ліцею інформаційних технологій Олександрійської міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар