У Кропивницькому комісія щодо впорядкування розміщення реклами розглянула чергові звернення від підприємців

Сьогодні, 26 січня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста.

Члени комісії на чолі з начальником управління архітектури Вадимом Мездріним розглянули 5 питань, з яких позитивне рішення прийняли лише по 1 питанню.

Більшість членів комісії дозволили ФОП Крамаренку М. О. розташувати виносний рекламний щит розміром 0,7/1,2 м біля входу до магазину “Дорадо” по вул. Академіка Тамма.

P70126-094300

Далі члени комісії не погодили розміщення рекламного щита розміром 0,7/0,5 м біля входу на ринок “Престиж” по вул. Космонавта Попова з боку буд. №15/18, дозвіл на який хотів отримати ФОП Волотка С. С.

P70126-094450

Представник підприємця був присутній на засіданні і висловив своє незадоволення з приводу негативного рішення, оскільки, за його словами, він просить встановити щит у місці, де він нікому не буде заважати. Члени комісії протокольно вирішили здійснити виїзд на цей об’єкт і дослідити розташування там рекламних носіїв. Адже окремі члени комісії запевнили, що біля ринку “Престиж” по вул. Попова встановлено багато несанкціонованої реклами.

Не погодили також дозвіл на розміщення двох рекламних вказівників розміром 1,06/0,5 м по вул. Короленка, на які просило дозвіл ПП “Лікарня Святого Луки”. На думку членів комісії, оскільки вказівники хочуть встановити на перехрестях, це буде відволікати водіїв. Окрім того, були нарікання і щодо дизайну рекламних конструкцій.

P70126-094605

Наступні два питання стосувались продовження дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПП “РА” Галерея” зверталось з проханням продовжити їм термін дозволу на розміщення рекламного щита розміром 3/6 метрів на розі вулиць Великої Перспективної та Великої Пермської, що на території ДЮСШ “Надія”. Членів комісії обурило, що заявник надав фото об’єкту мінімум п’ятирічної давності. Крім того, на думку членів комісії, на тому перехресті вже розташовано значну кількість таких бігбордів, що є порушенням закону про рекламу.

P70126-094856

Комісія постановила надати нові фото, які відображатимуть реальний стан справ на цій локації, і переглянути схеми розміщення всіх рекламних об’єктів на цій ділянці.

Таке ж рішення члени комісії ухвалили і по заявці ПП “РА” Галерея” про продовження дозволу на розташування рекламного щита розміром 3/6 метрів по вул. Вокзальній.

P70126-095148

Члени комісії нарікали на стан рекламних конструкцій цієї фірми. За їхніми словами, вони перебувають у жахливому стані, непофарбовані та іржаві. Тому комісія буде розглядати ці питання більш докладно на наступних засіданнях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар