Баскетболісти української Суперліги провели майстер-клас для помічнянських школярів

баскетболіст БК "Кремінь" в атаці / фото fbu.ua

23 січня 2017 року в рамках проекту  “Великий баскетбол у маленькому місті” на запрошення тренера помічнянського баскетбольного клубу “Орли”  Аріеля Фідальго Поррата до Помічянської ЗШ №3 завітали гравці української суперліги.

Проект реалізовується  баскетбольним  клубом “Кремінь”, пише Помічнянська міська рада, за підтримки головного спонсора клубу енергетичної компанії “Тепла Оселя” у співпраці з Федерацією баскетболу України.

До помічнянських школярів завітали справжні зірки українського великого баскетболу Ярослав Кадигроб та Максим Зозуля, а також неперевершені дівчата групи підтримки БК “Кремінь”, які входять до п’ятірки кращих чар лідерів України.

Помічна  вже є другим містом Кіровоградщини, після Долинської, яке відвідали гравці суперліги з моменту  старту проекту. Протягом години дітлахи мали змогу повчитися у професійних спортсменів, і навіть зіграти з ними. Ярослав Кадигроб і Максим Зозуля зібрали кожен по команді учнів (хлопці проти дівчат) та провели  майстер клас, дотримуючись усіх етапів справжнього тренування, починаючи від розминки, закінчуючи справжньою грою. І учасники майстер класу, і глядачі отримали море задоволення, масу позитивних емоцій, у спортзалі школи панувала надзвичайна  атмосфера. По завершенню, усі  присутні мали  змогу сфотографуватися з гостями.

Помічнянський міський голова Микола Антошик подякував спортсменам, організаторам, спонсорам унікального дійства,  за те, що вони подарували помічнянським дітям чудову можливість доторкнутися до великого спорту, та висловив сподівання, що баскетбол у місті Помічна буде  розвиватися і надалі.

DSC01108 DSC01100 DSC01080 DSC01075 DSC01078

Поширити:

Залишити коментар:

коментар